Incepe-ti ziua de la A la Z!!

Destul de hotarata de planul le care-l aveam sa-l termin pana la miezul noptii, ghemuita in coltul patului, ignorând ploaia care imi oferise cosmaruri intraga noapte, butonand telefonul, ma hotarasem sa raman ceva timp imbratișând patul din toate colturile si probabil sa-mi angajez o servitoare pentru a fi sigura ca nu uit sa-mi iau nenumeroasele antibiotice si bineinteles pentru a nu ma mai deplasa pana in bucatarie sa-mi fac singura ceaiul de menta.
DA!! Chiar eram pe antibiotice.
Ca sa spun asa ca numa ieri imi primisem dinou carnetul de soferi, saptamana trecuta eram nevoita sa merg pe jos la studii. Da studiez la medicina, slava domnuluia macar atat. Nu numai ca mersul pe jos e foarte obositor mai ales cand sunt 50 de grade afara. Iesisem frumos din cladiria universitatii, unde afara ma mastepta un uragan, cam ca asta de acum. Am refuzat sa pasesc macar un metru pe jos, asa ca am asteptat pana se oprise ploaia. Dupa 2 ore si 40 de secunde,
ploaia cedase, eu aproape ca facusem o criza de nervi, dar cu plecarea ploaiei, inghitind in gol, m-am ridicat elegant in capul oaselor, iar tocurile mele si-au luat zborul spre casa.
Impiedicat-uri, dureri de picioare si cu nervi la pamant, mi-am continuat drumul ca o persoana normala. Si cand nu putea fi mai rau, dinou un viscol si o ploaie puternica porni pe pamant. Atat mi-a fost. Febra, antibiotice, si cu nelipsitul nas infundat ma trezisem dupa o noapte de liniste.
Sii .. Da , cam asa ma aflam si acum, I mean , deasta sunt eu pe antibiotice, dar thanks god ca macar mi-am recuperat permisul de conducere. Nevoita sa ma ridic din pat, facand primi pas in aceasta zi spre baie, m-am uitat in oglinda si observasem ca nu mai aveam cearcanele care acum vreo doua zile incercam sa le acopar cu tot ce gasisem prin trusa de machiaj. Imi aruncasem ceva pe mine, ceva gen o geaca de piele, pantaloni skinny negri si nelipsitele botine care-mi faceau cu adevarat piciorul lung si frumos.

20130503-194435.jpg
Mi se mai putea spune si ,,Nikita”. Ma urcasem rapid la volan si pornisem spre cel mai bun restaorant pentru a savura cu placere masa de pranz in cinstea insanatosirii mele.
Plin de lume. Si totusi nu reusisem sa trec neobservata.
De ce? .. Eram singura din tot localul care nu avea un partener cu ea si totusi avuse curaj sa vina intr-un asemenea local singura. Si apropo cand spusesem ca am pornit spre un restaorant, ma refeream spre cel mai apropiat local nu atat de select. Comandasem ceva lejer gen broccoli cu putin orez cu pui. … A da, si un păhărel de wiskey, tot in cinstea insanatosiri mele.
Imi aprinsem rapid o tigare, netrăgând atentie asupra mea.

20130503-195726.jpg

Terminasem toate astea in scurt timp, imi mai aprinsem ultima tigare inainte de a parasi localul, imi trecusem o mana prin par si ca de sfarsit mi-am dat ochii pe spate spunand.
-,,Inca un pahar de wiskey te rog!! … Sau nu. De data asta sa fie vodka!!”
Oare chiar sufeream asa mult?
NU!! Adica vreau sa spun chiar n-aveam motiv. Si daca probabil aveam macar unul mic, chiar nu putea fi seara in care imi inecam amaru si stateam pana-n zorii pe scaunul de la bar, privind-ul pe barmann cum isi incearca norocul la fecioarele care venise sa aghețe cate un mitocan. Sii sa nu uit, trezindu-ma pe acelasi scaun cu noaptea-n cap.
Si totusi ma facea sa tresar toate acestea.
De ce? …pentru ca mi se intamplase de prea multe ori .. P r e a multe ori.

Cam asta e Fetiscanelor, Baietasilor .. Cam asta e una dintr-e, zic si eu ,, povestea fara sfarsit de azi”!!
Si da. Chiar n-are sfarsit, si sa va spun si de ce.
Pai sa spunem ca eu mereu am o problema cu sfarsiturile. Niciodata nu stiu pe care sa-l aleg ,, Happy Ending” sau …… Decat trist si ploios, mai bine fara sfarsit zic eu.

Bun, deci hope you like it si imediat am sa postez un articol despre PROM, ca tot vine banchetul, viitoare studente si viitori liceeni. Kiss bye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s