Invinge-ti lenea!! Spune NU.

Stiu ca unii dintre noi refuzam diferite cerinte doar din cauza lenii. 90% dintre noi au obiceiul acesta de a spune ” mie lene” foarte des , poate chiar prea des. Dar ce putem face in privinta asta?? Cum putem pune capat acestui obicei si a face ca lucrurile sa mearga de la inceput pana la capat. Aveti vreo idee?? Haideti sa va dezvalui opinia mea.

Pentru ca sunt in aceiasi situatie ca si voi, cad mereu intr-un moment de lene, si credeti-ma cu greu ma scoateti din el. Sa ziceam ca singurul care ma face e soneria cand vine pizza sau nevoile persoanale. Deseori le refuz si pe ele. Aa da .. si dependentele tigari:|
Si apoi cand ma trezesc dupa o zi grea stiind ca nu am facut nimic din cauza lenii, cad intr-un moment de furie apoi dinou patul mie cel mai bun prieten. Sunt momente cand stiu ca nu am de ales, trebuie sa spun NU cu chin cu vai dar trebuie so fac. Chit ca trebuie sa merg la studii, chit ca imi suna telefonul, sau alte motive personale.
Pare atat de simplu cand o spun dar atat de greu de facut, dar de ce ? Ajung la aceiasi intrebare banala, dar destul de interesanta, ce e de facut pentru a ne invinge lenea??

Cerândui parerea unui psiholog, sau mai bine zis unui viitor psiholog ce tocmai terminase o facultate!! Congrats:) intrebându-l cat de poate de sincera fara ocoliri, el mi-a raspund in acelasi mod de precautie.
-Ma bucur ca ai apelat la mine, voi fi cat de poate de scurt si explicid!! Sunt oamnei si oameni, oameni cu vointa, oamnei cu mai putina vointa, oameni curajosi .. Si multe alte feluri.
– Si cati dintre ei se lasa dusi de lene?
– Fiecare se manifeste in felul lui.
Dar singurul care stie ce vrea care atunci cand e sigur de ceva asa face care indiferent de situatie el se opune si indreapta lucrurile e cel curajos dar in acelasi timp cel care are cea mai mare VOINTA.

20130521-171922.jpg
Mi- placut cuvantul lui!! Poate ca deasta am si apelat la el, staim ca e un om care nu se complica prin atinexplica un lucru.
Oameni buni lasati lenea aceasta deoparte ca ea e cea care va trage in jos, aveti puterea de a o distruge, impuneti-va situatiei!!!
Asta nu inseamna ca nu va puteti relaxa! Din contra, cateodata e bine sa lasi totul pentru 2 ore deoparte si sa te relaxezi. Dar cand sti ca timpul a expirat fara acea ” vai ce lene mie” va ridicati si va continuati drumul pana la sfarsit. Veti vedea ca altfel vă merg lucrurile.

Daa!! Asa as mai scrie un post, doar pentru a nu ma ridica din pat .. Pff, daca ati sti ce lene am in mine
!!!

Just kidding!! Cam acesta este postul, cam scurt, dar nu am vrut sa ma lungesc cu scrisul, stiti si voi, lenea-i mare!!
Doar glumesc, i hope u like it, and don’t forget follow me on instagram @nonameblog

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s