WebSiteStory!

Cu ocazia ca afara ploua, si ziua-i lunga, timpul trece iar eu m-am gandit ca un film asa de amiaza n-ar strica. Odata cu terminarea filmului, am inceput sa-mi fac unghile si bineinteles cu laptopul in brate m-am gandit sa-mi impartasesc cu voi filmul pevcare l-am vazut.
Probabil ati auzit de românescul film WebSiteStory?? De Laura si Mira?. Daca nu, haideti sa va spun cam cum sta treaba.

Doua adolescente nu prea dezvoltate mintal si totusi majore, doua bune prietene diferite din toate punctele de vedere si greu de inteles si pot spune doua fecioare sau mai bine spus doar una din ele care au trait momente suficient pentru a vedea cum stau lucrurile.
Ma afectat destul de tare acest film, si chiar daca stiu ca e “doar un film” pot spune ca 90% sunt intâmplarii din viata cotideana. Haideti sa vi le descriu pe rând cam cum sunt apoi restul va trebui sa va da-ti seama, cam despre ce e vorba.
Laura!! O tânara adolescenta frumoasa, o fata cuminte cu o familie care o iubea, cu toate ca mama nu era biologica. O fata bine crescuta cu capul pe umeri si pot spune una cu un suflet mare.

20130609-145250.jpg

Mira!! O alta adolescenta pot spune draguțica, mai matura din alte puncte de vedere, si cuvântul ce o definește cel mai bine e Trecuta Prin Viata.
Ea traiind fara parintii, sau poate cândva doar cu tatal ei, a invatat sa se descurce, dar nu prea bine!!

20130609-150203.jpg
Povestea incepe atunci cand Laura vine acasa spunându-i tatălui ei ca a dormit la mira peste noapte. Pentru simplul fapt ca ea era singura lui minune pe care o avea, el iubind-o enorm , a plesnito din cauza situatiei, poate chiar din cauza ca el a simtit un val de minciuna. Bineinteles ca ea a apelat la mama ei imediat dupa incident cand a si aflat ca ea defapt nu era mama ei biologica.
Din cauza minciuni si faptul ca parintii i-au ascuns asta atata timp, suferinta pe care o purta a facuto sa mearga intr-un bar sa bea vodka peste masura apoi trangândo si pe Mira dupa ea au pasit intr-un club.
Mira, persoana care deja traise toate acestea cu ceva timp in urma si care a incercat sa-i explice Laurei a acceptat din pricina de a nu-si lasa prietena singura-n club.
Bautura care deja o afectase cu ceve ore-n urma a acceptat un joint de la primi veniti la ele la masa. Mira a incercat so opreasca si de data asta, dar stiind ca sansele erau slabe si de data asta, au pornit o mica cearta care sa terminat cu Mira plecand si lasand-o pe Laura amaneta.
Actiunea e desfasurata in timp , noaptea se terminase cu mortea Mirei, din cauza ca sa lasat dusa de doi pesti (traficanti) si sa ajuns calcata de unu dintre ei si lasata in drum pe jos.
Laura ne mai dând pe acasa si dormind noptile prin hotele si pe la cel mai bun prieten al ei, ea aflând ca Mira a murit, a pornit in cautarea criminalului.

Probabil stiti cum sa terminat asta nu? Ei bine dupa cum stim finalul e cel mai pretuit si important din tot parcursul filmului desfasurat, si mai mult ca sigur el e cel care ne da o parere oficiala.
Bun, probabil nu toti ati auzit sau vazut acest film, si vazandu-l a 2 oara in aceasta amiaza m-am gandit sa vi-l recomand sau macar sa va spun despre ce e vorba.
Sper ca v-am convins si vizionare placuta daca va ve-ti uita la el pentru prima oara,!! Kisses X

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s