Old movies & wardrobe clean.

Puteam incepe prin a spune ca popcornul nu avea tocmai aroma sau mai bine punctat gustul suficient de sare!!! Sau unt, nu mai stiam sigur cu care dintr-e aceste doua arome ma confruntam.
Instalându-ma bine sub plapuma, imi pornisem asteptatul film si din minut in altul mai reusam sa-mi mai furisez cate-o bobita de popcorn printre măsele.
Mai câte o lacrima, mai câte-un zambet, reusisem sa le fac pe amandoua deodata si de data asta.
“Telling the truth makes me a bitch” incepuse sa ma amuze deja toate nebuniile astea , care numai o fata le putea spune. Umezeala de pe fruntea mea, care se transformase in transpiratie totala, fapt ca din pricina filmului incepusem sa transpir cam peste tot, si spre lamurirea mea, nu era prima oara cand mi se intamplase un asemenea incendiu.
Scapasem fara sa vreau de hainele ude in timp ce ma indreptam spre dulapul meu pentru a le inlocui. Nu era ca si cum jumate din hainele de pe raft imi cazuse odata cu deschiderea usilor, si ca uitasem complet de “renovarea dulapului meu” .
Genul de fata pokerface pe care il ai cand ceva sau cineva te ia prin surprindere!! Damn. Nu faptul ca nici macar in ziua mea libera nu reusisem sa termin un film cap coada, ci faptul ca trebuia sa fiu cu ochii in doua locuri deodata!! Si totusi incetul cu incetul reusisem sa tin pasu cu filmul chit ca era nevoita sa-mi fac aransez hainele cu o mana. Ideea nu era tocmai buna dar macar aveam cu ce sa-mi sterg singurele mele lacrimi inocente!
Treaba statea in mainile mele, iar privirea doar mi se relaxa in timp ce favorurile mele erau mari. De ce alesem tocmai un film vechi , care nu cu mult inaintea sfarsitului, ma facea sa renunt pentru faptul ca ma dupeam alege cu o depresie oarecare. Dar totusi pastram ritualul!!
“La spălat” “veche” “purtam asa ceva? “Cat te-am cautat” dece exista totusi mereu aceleasi intrebari, si raspunsuri!!
Romantismul care ma facea sa iau o pauza pentru o apa plata cu lamaie.

20130619-200806.jpg

Aveam totusi un punct sensibil in toata chestia asta, ma faceam singura sa gust o intreaga lamaie . Eram gen ” desperate housewifes” .
Odata cu terminarea renovarii a dulapului meu, odata cu stergerea ultimelor mele lacrimi cam fortate, tigarea a fost cea mai buna solutie urmata de un pahar rece de bere cu lamaie.

20130619-202013.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s