ON MY WISHLIST!!

Buna dragi cititori ai blogului meu !!

Am revenit cu o noua pagina , cu toate ca de cele vechi nu m-am mai prea ocupat in ultimul timp si am cam ramas in urma .. dar ma revansez aici din plin .

Fiindca azi am fost oarecum plina de ideei , am cugetat din nou , si am dat de asta .. “What’s on your WISHLIST” because mine is FULL of stupid crazy but nice ideeas. Let’s see!!

De mult am tot vrut sa imi fac .. hmm. sa zicem .. asa in mare o lista cu toate ideeile pe care vreau sa le realizez si uite-ma aici .. pe blogul meu .Si sincera sa fiu , pana sa nu ajung la aceasta idee nici nu am stiut cate dorinte minunate am.

Pot spune ca prima dorinta de pe lista mea cu dorinte este.
large (12)

Da, da si da. Visit new york!!! nu poate suna mai bine de atat!!

NEXT!!
large (14)
O a doua dorinta care pentru mine ar insemna totul ar fi : To became a POPULAR FASHION DESIGNER .. si daca e sa stau sa ma gandesc mai bine asta ar cam intra la prima dorinta dar totusi vorbim de NY.

3.    si acum apar cele de mult visate .. going to a VS show !!The Victorias Secret Fashion Show

Cat de frumos poate suna asta ? sa poti urmari live fetele de la VS defiland pe scena exact deasupra ochiilor tai precum : Adriana Lima , Alessandra Ambrosio precum si Miranda Kerr !!

4th
large (17)GOING IN SINGAPORE TO INFINITY POOL!! so beautiful .. so real !!!

5. large (13)

How how sweet could be this? pot spune ca am o obsesie mare pentru animale .. si cum delfini sunt destul de rari prin tara noastra minunata .. having a dream like this means a lot for me!!

Si deocamdata cam atat !! dar puteti fi siguri ca lista nu s-a terminat , doar ca ar fi mai ok daca in fiecare zi as aduga un nou vis la mine in Agenda .. asta insemnand ca aceasta pagina pentru mine este ca si o Agenda unde imi notez dorintele apoi cand se implinesc bifez o dorinta , dar pana atunci va las o poza , ca tot vorbeam de dorintelarge (16)

si ca sa nu uit sa lamuresc un lucru , aceasta 5 dorinte fac parte din cele greu de realizat si MARI !!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s